00 tipo kvietiniai miltai „Caputo Pizzeria" sukurti tobulam picos pado skoniui ir tekstūrai. Elastingas gliutenas ir minkštas krakmolas padeda išgauti aukštą tešlos hidratacijos lygį, dėl to picos padas tampa lengvas,...
Ypač minkšti 00 tipo kvietiniai miltai, kuriuose tobulas baltymų kiekis norint paruošti neapolietiško stiliaus picos tešlą. Tai specialūs miltai, sukurti kartu su "Associazione Verace Pizza Napoletana“ šefais, siekiant išgauti miltus, skirtus...
Kvietiniai „laNapoletana“ miltai picai - labai švelnūs premium klasės 00 tipo miltai. Specialiai sukurti minkštai ir elastingai picos tešlai gaminti. Šie miltai taip pat patvirtinti Neapolio picų asociacijos - Associazione...
Minkšti kvietiniai miltai, dėl mažo baltymų kiekio puikiai tinka trumpos fermentacijos visų tipų tešloms. Dėl didelio elastingumo idealiai tinka ruošti picos padą. Miltų tipas: 00 tipas Baltymai: min. 10 % W200...
00 tipo itin minkšti kvietiniai miltai, kuriuose gausu baltymų, tad idealiai tinka ilgos fermentacijoms tešloms, kurios reikalingas didelis elastingumas. Gaminant picos padą su šiais miltai rekomenduojama ilgesnės fermentacijos tešla. Miltų...
Šviesios spalvos. Naudojant šiuos miltus gaunama elastinga ir puikiai kylanti tešla. Idealiai tinka ilgai fermentuoti ir gaminti neapolietišką klasikinę picą. Sudėtis: 100 % kvietiniai miltaiMiltų tipas: 00 tipas Baltymai: 13 %Baltymai: 10...
Labai minkšti kvietiniai miltai, kurie sukurti būtent trumpai fermentuojamai picos tešlai. Kitaip šie miltai vadinami "silpnais" miltais, tad jei skubate ir norite greitai paruošti neapolietiško stiliaus picą - šie miltai...
Kvietiniai „laNapoletana“ miltai picai - labai švelnūs premium klasės 00 tipo miltai. Specialiai sukurti minkštai ir elastingai picos tešlai gaminti. Šie miltai taip pat patvirtinti Neapolio picų asociacijos - Associazione Verace...
Miltai Caputo Classica idealiai tinka minkštai ir lengvai tešlai. Skirta klasikinei picai, duonos, saldumynų gamybai. Miltų tipas: 00 tipasBaltymai: 11.5%W: 220-240P / L 0.50 - 0.60Pakuotėje: 1 kgPagaminta: 100% Italijoje
00 tipo kvietiniai miltai „Caputo Pizzeria" sukurti tobulam picos pado skoniui ir tekstūrai. Elastingas gliutenas ir minkštas krakmolas padeda išgauti aukštą tešlos hidratacijos lygį, dėl to picos padas tampa lengvas,...
Iš geriausių, lėtai ir šaltai nuplautų ir sumaltų itališkų grūdų pasirinkimo gimsta „leDivine" - universalių itališkų kvietinių miltų linija. Sofia - tai labai minkšti kvietiniai miltai, idealiai tinkantys trumpesnių fermentacijų...
Iš geriausių, lėtai ir šaltai nuplautų ir sumaltų itališkų grūdų pasirinkimo gimsta „leDivine" - universalių itališkų kvietinių miltų linija. Monica - tai minkšti kvietiniai miltai, idealiai tinkantys vidutinių fermentacijų tešloms, ypač...
Iš geriausių, lėtai ir šaltai nuplautų ir sumaltų itališkų grūdų pasirinkimo gimsta „leDivine" - universalių itališkų kvietinių miltų linija. Anna - tai minkšti kvietiniai miltai, idealiai tinkantys ilgų fermentacijų tešloms, puikiai tiks...
Kvietiniai, itin elastingi ir aukštą baltymų kiekį turintys miltai. Sukurti itališkai pasta bei gnocchi ruošti, tačiau dėl savo savybių puikiai tinka ir minkštam bei puriam picos padui. Miltai išsiskiria ypač stipriu...
Kvietiniai „R Verde“ miltai picai - idealiai tinka ilgos fermentacijos picų tešloms. Minkšti ir labai stiprūs miltai, kurie ilgos fermentacijos metu suformuoja labai tankų gliuteno tinklą, kurio dėka pica gražiai pakyla. Miltų tipas:...
Šviesios spalvos. Naudojant šiuos miltus gaunama elastinga ir puikiai kylanti tešla. Idealiai tinka ilgai fermentuoti ir gaminti neapolietišką klasikinę picą. Sudėtis: 100 % kvietiniai miltaiMiltų tipas: 00 tipas Baltymai: 13 %Baltymai: 10...
Ypač minkšti 00 tipo kvietiniai miltai, kuriuose tobulas baltymų kiekis norint paruošti neapolietiško stiliaus picos tešlą. Tai specialūs miltai, sukurti kartu su "Associazione Verace Pizza Napoletana“ šefais, siekiant išgauti miltus, skirtus...