Šviežiai pjaustyta Mortadella dešra. Virta kiaulienos dešra su lašinukais. Ši dešra gaminama Bolonijos regione (Italijoje) nuo viduramžių ir yra itin populiari ne tik Italijoje, bet ir visame pasaulyje. Kuo ploniau...
Tai stambiai malta salami dešra, kurios skonis sustiprintas aitriaja paprika, pankolio sėklomis ir anyžiais. Salame Ventricina Piccante ruošiama pagal tradicinį Pietų Italijos receptą: visada įvelkama tik į natūralų apvalką ir...
Kalabrijos regiono Italijoje auksas. Išskirtinai tik mažyčiame Spilinga miestelyje gaminama aštri delikatesinė kiaulienos dešra, pagaminta iš kiaulienos žandų ir lašinukų. Net apie 40% Nduja dešros sudaro aštrūs Kalabrijos pipirai. Vėliau...
Napoli picante - tradicinė neapolietiška dešra, pagaminta iš grubiai maltos, švelniai aštrios kiaulienos. Dešra išsiskiria ryškiai raudona spalva ir išraiškingu skoniu, kuriuos suteikia sudėtyje esantys čili pipirai. Napoli picante dešra...
Pagaminta iš rinktinės, liesos šviežios itališkos šoninės. Sūdyta ir rūkyta natūraliu būdu -tradicinis sultingas skonis. Supjaustykite plonomis riekelėmis ir dėkite ant picos! Pakuotėje: 1 kgKilmės šalis: ItalijaLaikymo sąlygos: nuo 0 iki +4°C...
Napoli picante - tradicinė neapolietiška dešra, pagaminta iš grubiai maltos, švelniai aštrios kiaulienos. Dešra išsiskiria ryškiai raudona spalva ir išraiškingu skoniu, kuriuos suteikia sudėtyje esantys čili pipirai. Napoli picante dešra...
Virta kiaulienos dešra su lašinukais. Ši dešra gaminama Bolonijos regione (Italijoje) nuo viduramžių ir yra itin populiari ne tik Italijoje, bet ir visame pasaulyje. Kuo ploniau supjaustyta, tuo skanesnė. Idealiai...
Pagaminta iš rinktinės, liesos šviežios itališkos šoninės. Sūdyta ir rūkyta natūraliu būdu -tradicinis sultingas skonis. Supjaustykite plonomis riekelėmis ir dėkite ant picos! Pakuotėje: 200 gKilmės šalis: ItalijaLaikymo sąlygos: nuo 0 iki +4°C...
Ventricina gaminamas iš rinktinės stambiai maltos kiaulienos, pagardinta druska, pipirais, čili ir paprika. Rezultatas yra išskirtinės raudonos spalvos, stambios tekstūros ir visiškai unikalaus skonio saliamis, kuris yra maloniai aštrus, bet...
Napoli - tradicinė neapolietiška dešra, pagaminta iš grubiai maltos kiaulienos. Tradicinis Kampanijos saliamis pagardintas šviežiu česnaku, druska, vynu ir juodaisiais pipirais. Ryškios raudonos spalvos, tvirtos tekstūros ir saldaus, išskirtinio dūmo skonio....
Virta kiaulienos dešra su lašinukais, gardinta trumais. Ši dešra gaminama Bolonijos regione (Italijoje) nuo viduramžių ir yra itin populiari ne tik Italijoje, bet ir visame pasaulyje. Kuo ploniau supjaustyta, tuo...
Tradicinis italų kiaulienos vyniotinis arba kitaip - Porchetta. Šis kepsnys yra be kaulų - paruošta su kiaulienos nugarine ir šonine, pagardinta natūraliomis kvapiosiomis medžiagomis, susukta ir skrudinta. Pakuotėje: 5 kgKilmės šalis:...
DolceMagro gaminamas tik iš šviežiausios, liesiausios itališkos kiaulienos, užaugintos pagal P.D.O. reikalavimus, sertifikuota. Sudėtis praturtinta joduota druska, be glitimo. Pjaustyta po: 200 gKilmės šalis: ItalijaSudėtis: be glitimoLaikymo sąlygos: nuo 0 iki +4°C temperatūroje.
DolceMagro gaminamas tik iš šviežiausios, liesiausios itališkos kiaulienos, užaugintos pagal P.D.O. reikalavimus, sertifikuota. Sudėtis praturtinta joduota druska, be glitimo. Pakuotėje: apie 1,5 kgKilmės šalis: ItalijaSudėtis: be glitimoLaikymo sąlygos: nuo 0 iki +4°C temperatūroje.