Nulupti pomidorai La Fiammante išsaugo ką tik nuskintų pomidorų aromatą. Sunokę pomidorai nurenkami itin greitu mechaniniu būdu. Ekspertų darbas užtikrina itin aukštą produkto kokybę nuo sėklų pasodinimo ir atsakingai stebint kiekvieną...
Pietiniuose Italijos regionuose išauginti, šviežiai skinti ir iškart perdirbti pomidorai turi neabejotinai natūralų skonį. Pomidorai su baziliku išsiskiria ypač stipriu bazilikų aromatu. Svarbu tai, kad šie pomidorai yra be jokių pridėtinių...
Pilnai sunokusių itališkų pomidorų tyrė - puikus pasirinkimas skubantiems, kai nėra laiko pasigaminti picos padažo. Taip pat ši tyrė puikiai tiks ir kitiems itališkiems patiekalams: pastai ar troškiniams. Vertėtų atkreipti...
Lupti pomidorai su baziliku, kuriems būdingas šviežiai nuskintų pomidorų skonis. Puikiai dera su alyvuogių aliejumi ir raudonėliu - ši kombinacija sukurs tobulą padažą jūsų picai. Pomidorai su baziliku išsiskiria ypač stipriu bazilikų...
Genetiškai išsaugota senovės pomidorų rūšis San Marzano su Europos Sąjungos pripažinta saugoma kilmės vietos nuoroda (DOP) ir, svarbiausia, ši apsauga ir jos stiprinimas garantuoja Consorzio S. Marzano produkto kokybę žinovams. S....
San Marzano pomidoras - tarsi pomidorų karalius, kilęs tiesiai iš San Marzano sul Sarno žemės. Tai pailgi, intensyvios raudonos spalvos vaisiai, kurių pagrindinė aukštos kokybės paslaptis - šiltas Vezuvijaus dirvožemis...
Ekologiški lupti pomidorai La Fiammante puikus pasirinkimas dėl išskirtinio skonio ir aromato. Ekologiški pomidorai turi didesnę mineralų ir vitaminų koncentraciją. Organiški nulupti pomidorai „La Fiammante“ išlaiko šviežiai nuskintų pomidorų skonį ir aromatą. ...
Itališki, lupti Gustarosso pomidorai, apsupti sodrių pomidorų sulčių. Nuosekliai stebima dirvožemio kokybė, augalų būklė ir klimato pokyčiai leidžia gamintojui skinti pomidorus optimaliame sunokimo etape. Nieko nepaliekama atsitiktinumui.Dėl išskirtinio rūpesčio ir ilgametės...
Užauginti Italijos saulėje, kruopščiai surinkti vyšniniai pomidoriukai - nepaprastai saldūs ir kvapnūs. Šie pomidoriukai išsiskiria ypač spindinčia raudona spalva bei natūraliu skoniu. Pomidorai paįvairins visus tradicinius itališkus patiekalus: picas, makaronus, užkandžius...
Geltonieji vyšniniai pomidoriukai išsiskiria gausiu vitaminų kiekiu bei saldumu. Šiuose pomidoruose beveik nėra vaisių rūgšties, tad jie puikiai tiks subtiliems picos padažams ar gurmaniškai picai. Kilmės šalis: Italija Laikymo sąlygos:...
Ekologiški nulupti pomidorai. Vaisiai auginti ekologiškame ūkyje, nenaudojant jokios chemijos, konservantų ar dažiklių, tad jūsų picai suteiks sodrumo ir išskirtinio skonio. Kilmės šalis: Italija. 100 % pagaminta Italijoje iš ekologiškų ūkių.Laikymo...
Tik geriausi itališki pomidorai patenka į Gustarosso pomidorų tyres. Tyrė idealiai tinka neapolietiškai picai ir italų virtuvės padažų gamybai. Lengvai patiekalui suteiksite išskirtinį skonį ir aromatą. Gustarosso pomidorų tyrė gaminama...
Maži, intensyvaus skonio ir ryškaus aromato puikiai tiks tiek padažui ruošti, tiek pagardinti picai. Kilmės šalis: Italija Laikymo sąlygos: Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje. Atidarius laikyti šaldytuve ir sunaudoti per...
San Marzano pomidorai DOP (saugoma kilmės vietos nuoroda) yra unikalus pasaulyje ir auginamas 41 - oje Neapolio provincijos savivaldybėje. San Marzano pomidorai idealiai tinka padažams dėl minimalaus sėklų kiekio, tvirto...
Datterini pomidorai yra maži, ovalūs ir kupini skonio. Dėl į datules panašios formos vadinami Datterini. Šios rūšies pomidorai pasižymi išskirtiniu minkštumu. Ypač saldūs Datterini pomidorai turi ploną ir minkštą žievelę, tad...
Nulupti pomidorai La Fiammante išsaugo ką tik nuskintų pomidorų aromatą. Sunokę pomidorai nurenkami itin greitu mechaniniu būdu. Ekspertų darbas užtikrina itin aukštą produkto kokybę nuo sėklų pasodinimo ir atsakingai stebint kiekvieną...
Lupti pomidorai picai Strianese Pelati, puikiai tinkantys klasikiniams itališkiems patiekalams ir padažų gamybai. Geriausiam skoniui ir struktūrai išgauti rekomenduojame naudoti Passatutto. STRIANESE – nuo 1965 metų puoselėjama aistra geriems pomidorams! Šiandien Strianese...
Vienas lengviausių būdų pasigaminti padažą su pomidorų tyre - Strianese Passata! Beliks tik pagardinti. STRIANESE – nuo 1965 metų puoselėjama aistra geriems pomidorams! Šiandien Strianese yra 16 narių turintis žemės ūkio kooperatyvas, daugiau...
Lupti pomidorai picai Strianese Pelati, puikiai tinkantys klasikiniams itališkiems patiekalams ir padažų gamybai. Geriausiam skoniui ir struktūrai išgauti rekomenduojame naudoti Passatutto. STRIANESE – nuo 1965 metų puoselėjama aistra geriems pomidorams! Šiandien Strianese...
Itališki, lupti Gustarosso pomidorai, apsupti sodrių pomidorų sulčių. Nuosekliai stebima dirvožemio kokybė, augalų būklė ir klimato pokyčiai leidžia gamintojui skinti pomidorus optimaliame sunokimo etape. Nieko nepaliekama atsitiktinumui.Dėl išskirtinio rūpesčio ir ilgametės...
Tai nepaprastas pomidorų konservas, gaunamas specialiai apdorojant vyšninius pomidorus - nuimamas derlius tik visiškai sunokus pomidorams, perpjaunamas per pusę ir sudedamas į stiklainius, stabilizuojasi pasterizuojant.Pasižymi saldžiu ir kvapniu skoniu, todėl...
Smulkinti pomidorai picai Strianese Polpa, puikiai tinkantys klasikiniams itališkiems patiekalams, ypač makaronams ar picai. STRIANESE – nuo 1965 metų puoselėjama aistra geriems pomidorams! Šiandien Strianese yra 16 narių turintis žemės ūkio kooperatyvas, daugiau...
Tikrai picai reikia ekspertų rankų, senovės amatininkų technikos ir tikrų ingredientų, kad būtų garantuotas nepakartojamas skonis, garsus pasaulyje. Nepaisant to, ar toli nuo Italijos ar namuose, picai reikia kvapnių pomidorų,...
Tikrai picai reikia ekspertų rankų, senovės amatininkų technikos ir tikrų ingredientų, kad būtų garantuotas nepakartojamas skonis, garsus pasaulyje. Nepaisant to, ar toli nuo Italijos ar namuose, picai reikia kvapnių pomidorų,...
„La Fiammante“ pusiau džiovinti „Pacchetella“ pomidorai gaminami iš vyšninių pomidorų, kurie tiesiog perpjauti į dvi dalis (tradiciškai vadinami „pacchetella“), lengvai sūdomi ir pagardinami aliejumi, tada džiovinami orkaitėje. Paruošti valgyti, intensyvaus...
Vyšninių pomidoriukų veislė, auginamų Neapolyje, saugoma kilmės vietos nuoroda: pomidoriukai surinkti tik pačio "įnokimo" metu, supjaustyti į dvi dalis (garsioji „pacchetelle“ forma) ir atsargiai sudėti į stiklainius. Sodraus skonio ir...
Tai nepaprastas pomidorų konservas, gaunamas specialiai apdorojant vyšninius pomidorus - nuimamas derlius tik visiškai sunokus pomidorams, perpjaunamas per pusę ir sudedamas į stiklainius, stabilizuojasi pasterizuojant.Pasižymi saldžiu ir kvapniu skoniu, todėl...
Vienas lengviausių būdų pasigaminti padažą su pomidorų tyre - Strianese Passata! Beliks tik pagardinti. STRIANESE – nuo 1965 metų puoselėjama aistra geriems pomidorams! Šiandien Strianese yra 16 narių turintis žemės ūkio kooperatyvas, daugiau...
Strianese Pomodorini Interi - raudoni mažieji pomidoriukai su gausybe antioksidantų, ideliai tinka Viduržemio jūros virtuvės patiekalams bei neapolietiškai picai gardinti. STRIANESE – nuo 1965 metų puoselėjama aistra geriems pomidorams! Šiandien Strianese...
Strianese Pomodorini Interi - raudoni mažieji pomidoriukai su gausybe antioksidantų, ideliai tinka Viduržemio jūros virtuvės patiekalams bei neapolietiškai picai gardinti. STRIANESE – nuo 1965 metų puoselėjama aistra geriems pomidorams! Šiandien Strianese...
Žiūrėtos 30 of 34 prekės