Aukščiausios kokybės itališki miltai profesionaliai picų, makaronų bei kitų kepinių gamybai. Geriausių picos restoranų šefų pripažinti miltai picai pagaminti iš Italijoje auginamų kviečių, 100% natūralūs, be jokių papildomų priemaišų ar cheminių priedų, o jų ypatinga sudėtis leidžia išgauti norimą picos tekstūrą, purumą bei skonį.
00 tipo kvietiniai miltai „Caputo Pizzeria" sukurti tobulam picos pado skoniui ir tekstūrai. Elastingas gliutenas ir minkštas krakmolas padeda išgauti aukštą tešlos hidratacijos lygį, dėl to picos padas tampa lengvas,...
Ypač minkšti 00 tipo kvietiniai miltai, kuriuose tobulas baltymų kiekis norint paruošti neapolietiško stiliaus picos tešlą. Tai specialūs miltai, sukurti kartu su "Associazione Verace Pizza Napoletana“ šefais, siekiant išgauti miltus, skirtus...
Kvietiniai „laNapoletana“ miltai picai - labai švelnūs premium klasės 00 tipo miltai. Specialiai sukurti minkštai ir elastingai picos tešlai gaminti. Šie miltai taip pat patvirtinti Neapolio picų asociacijos - Associazione...
Tai 0 tipo miltai, kurie suteikia picai korėtą, oro burbulų pripildytą padą, būdingą neapolietiško stiliaus picai. „Nuvola“ yra 100% natūralus produktas, nenaudojami jokie priedai ar konservantai. Tešlos minkštumas, lengvumas ir, svarbiausia, tūris...
00 tipo itin minkšti kvietiniai miltai, kuriuose gausu baltymų, tad idealiai tinka ilgos fermentacijoms tešloms, kurios reikalingas didelis elastingumas. Gaminant picos padą su šiais miltai rekomenduojama ilgesnės fermentacijos tešla. Miltų...
Minkšti kvietiniai miltai, dėl mažo baltymų kiekio puikiai tinka trumpos fermentacijos visų tipų tešloms. Dėl didelio elastingumo idealiai tinka ruošti picos padą. Miltų tipas: 00 tipas Baltymai: min. 10 % W200...
Kvietiniai „laNapoletana“ miltai picai - labai švelnūs premium klasės 00 tipo miltai. Specialiai sukurti minkštai ir elastingai picos tešlai gaminti. Šie miltai taip pat patvirtinti Neapolio picų asociacijos - Associazione Verace...
Labai minkšti kvietiniai miltai, kurie sukurti būtent trumpai fermentuojamai picos tešlai. Kitaip šie miltai vadinami "silpnais" miltais, tad jei skubate ir norite greitai paruošti neapolietiško stiliaus picą - šie miltai...
Miltai Caputo Classica idealiai tinka minkštai ir lengvai tešlai. Skirta klasikinei picai, duonos, saldumynų gamybai. Miltų tipas: 00 tipasBaltymai: 11.5%W: 220-240P / L 0.50 - 0.60Pakuotėje: 1 kgPagaminta: 100% Italijoje
Minkšti kvietiniai 1 tipo miltai, kuriuose gausu baltymų, tad puikiai tiks visų tipų tešloms. Šie miltai malami ypač lėtai ir žemoje temperatūroje, tam kad maksimaliai atskleisti grūdų aromatą ir intensyvų...
00 tipo kvietiniai miltai „Caputo Pizzeria" sukurti tobulam picos pado skoniui ir tekstūrai. Elastingas gliutenas ir minkštas krakmolas padeda išgauti aukštą tešlos hidratacijos lygį, dėl to picos padas tampa lengvas,...
Kvietiniai „R Verde“ miltai picai - idealiai tinka ilgos fermentacijos picų tešloms. Minkšti ir labai stiprūs miltai, kurie ilgos fermentacijos metu suformuoja labai tankų gliuteno tinklą, kurio dėka pica gražiai pakyla. Miltų tipas:...
Specialus miltų mišinys puikiai picos tešlai. Pagamintas natūraliai, tačiau be glitimo ir pieno, tad su šiais miltais pagaminsite itin lengvas ir lengvai virškinamas picas, o paprastas gaminimo būdas garantuoja puikius...
Manitoba "0" tipo minkšti, stiprūs kvietiniai miltai, turintys daug baltymų, tačiau su sumažintu krakmolu bei glitimu, tad idealiai tinka vientisai bei ypač elastingai tešlai, turinčiai blizgantį efektą. Pačius geriausius rezultatus pasieksite...
00 tipo kvietiniai miltai „Caputo Pizzeria". Elastingas gliutenas ir minkštas krakmolas padeda išgauti aukštą tešlos hidratacijos lygį, dėl to picos padas tampa lengvas, purus viduje ir traškus išorėje. Elastingo gliuteno miltai...
Ypač minkšti 00 tipo kvietiniai miltai, kuriuose tobulas baltymų kiekis norint paruošti neapolietiško stiliaus picos tešlą. Tai specialūs miltai, sukurti kartu su "Associazione Verace Pizza Napoletana“ šefais, siekiant išgauti miltus, skirtus...
Jūsų labiausiai pamėgtų miltų rinkinys! Patogus būdas išbandyti geriausius visų laikų miltus picai. 1. Le 5 Stagioni "Pizza Napoletana" - ypač minkšti 00 tipo kvietiniai miltai, kuriuose tobulas baltymų kiekis...
Durum (kietųjų kviečių) miltai, puikiai tinkantys šviežių makaronų, duonos kepimui. Miltų tipas: Durum (kietųjų) kviečių miltaiW 250min P/L 2,30maxBaltymai: 12,5 % Pakuotėje: 1kg Pagaminta: 100% Italijoje Rekomenduojama fermentacija:
Ryžių miltai, tai novatoriškas produktas be gliuteno. Puikiai tinka picos pado kepimui, konditeriniams gaminiams bei kitiems kepiniams. Taip pat galima naudoti šiuos miltus kaip tempūrą. Miltų tipas: daugiafunkcinis be glitimoBaltymai: 7%Pakuotėje:...
Profesionalūs kietųjų kviečių miltai, išgaunami sijojant kietuosius kviečius ir pašalinant iš jų nereikalingas grūdų dalis. Šie specialūs miltai idealiai tinka picos stalo pabarstymui. Lyginant su įprastais baltais miltais šie rupesni,...
„Petra“ – tai „Molino Quaglia“ šeimos malūnininkų išpuoselėta natūralių premium miltų linija be konservantų, skirta profesionalams. "Petra 0102" – išskirtiniai 1 tipo paprastųjų kviečių miltai be konservantų, kurių sudėtyje yra...
00 tipo labai minkšti kvietiniai miltai su dideliu baltymų kiekiu, tinkami tiek tiesioginės, tiek netiesioginės fermentacijos tešlai, kai siekiama kuo didesnio tešlos elastingumo. Miltų tipas: 00 tipas P/L 0,60 (+- 0,10)Baltymai: 14 % Pakuotėje: 10kg Pagaminta: 100% Italijoje Rekomenduojama...
Durum (kietųjų kviečių) miltai, puikiai tinkantys šviežių makaronų, duonos kepimui, kaip priedas picų tešlai. Aukštų standartų atrankos grūdai, pasižymintys puikiu tamprumu, absorbcija. Ypač smulkiagrūdžiai ir auksinės spalvos, skirti makaronų gamybai ir...
Galiojimas: 2023.05.31 Specialūs „00“ tipo minkšti kvietiniai miltai, gaunami sumalant, išgaunant tik kviečių grūdų šerdį. Dėl grynumo idealiai tinka rankų darbo šviežių kiaušinių makaronų gamybai, pasiekiamas aukso spalvos rezultatas, sumažinta oksidacijos...
Manitoba "00" tipo minkšti, stiprūs kvietiniai miltai, pagaminti iš kruopščiai atrinktų geriausių kviečių, turinčių daug baltymų, tačiau su sumažintu krakmolu bei glitimu, tad idealiai tinka vientisai bei ypač elastingai tešlai, turinčiai...
„Petra“ – tai „Molino Quaglia“ šeimos malūnininkų išpuoselėta natūralių premium miltų linija be konservantų, skirta profesionalams. „Petra 5063“ minkšti kvietiniai 0 tipo miltai be konservantų – geidžiamiausi neapolietiškos picos kepėjų! ...
Farina Integrale BIO - specialūs pilno grūdo kvietiniai miltai su smulkiomis sėlenomis, gaunami sumalant baltymingus grūdus. Tinka bet kokiai tiesioginei ir netiesioginei tešlai, kuriai reikalingas puikus elastingumas ir didelis vandens...
0 tipo miltai su vidutiniškai dideliu baltymų kiekiu, pagaminti naudojant technologiją, reikalingą neapolietiškos picos tešlai paruošti - puru viduje, trašku išorėje. Pizzashop.lt - vieninteliai Lietuvoje turintys ekologiškus, sertifikuotus Le 5...
Kvietiniai „laNapoletana“ miltai picai - labai švelnūs premium klasės 00 tipo miltai. Specialiai sukurti minkštai ir elastingai picos tešlai gaminti. Šie miltai taip pat patvirtinti Neapolio picų asociacijos - Associazione...
Farina Integrale - specialūs pilno grūdo kvietiniai miltai su smulkiomis sėlenomis, gaunami sumalant baltymingus grūdus. Tinka bet kokiai tiesioginei ir netiesioginei tešlai, kuriai reikalingas puikus elastingumas ir didelis vandens sugėrimas.Taip...