Aukščiausios kokybės itališki miltai profesionaliai picų, makaronų bei kitų kepinių gamybai. Geriausių picos restoranų šefų pripažinti miltai picai pagaminti iš Italijoje auginamų kviečių, 100% natūralūs, be jokių papildomų priemaišų ar cheminių priedų, o jų ypatinga sudėtis leidžia išgauti norimą picos tekstūrą, purumą bei skonį.
00 tipo kvietiniai miltai „Caputo Pizzeria" sukurti tobulam picos pado skoniui ir tekstūrai. Elastingas gliutenas ir minkštas krakmolas padeda išgauti aukštą tešlos hidratacijos lygį, dėl to picos padas tampa lengvas,...
Ypač minkšti 00 tipo kvietiniai miltai, kuriuose tobulas baltymų kiekis norint paruošti neapolietiško stiliaus picos tešlą. Tai specialūs miltai, sukurti kartu su "Associazione Verace Pizza Napoletana“ šefais, siekiant išgauti miltus, skirtus...
Kvietiniai „laNapoletana“ miltai picai - labai švelnūs premium klasės 00 tipo miltai. Specialiai sukurti minkštai ir elastingai picos tešlai gaminti. Šie miltai taip pat patvirtinti Neapolio picų asociacijos - Associazione...
Tai 0 tipo miltai, kurie suteikia picai korėtą, oro burbulų pripildytą padą, būdingą neapolietiško stiliaus picai. „Nuvola“ yra 100% natūralus produktas, nenaudojami jokie priedai ar konservantai. Tešlos minkštumas, lengvumas ir, svarbiausia, tūris...
Minkšti kvietiniai miltai, dėl mažo baltymų kiekio puikiai tinka trumpos fermentacijos visų tipų tešloms. Dėl didelio elastingumo idealiai tinka ruošti picos padą. Miltų tipas: 00 tipas Baltymai: min. 10 % W200...
00 tipo itin minkšti kvietiniai miltai, kuriuose gausu baltymų, tad idealiai tinka ilgos fermentacijoms tešloms, kurios reikalingas didelis elastingumas. Gaminant picos padą su šiais miltai rekomenduojama ilgesnės fermentacijos tešla. Miltų...
Šviesios spalvos. Naudojant šiuos miltus gaunama elastinga ir puikiai kylanti tešla. Idealiai tinka ilgai fermentuoti ir gaminti neapolietišką klasikinę picą. Sudėtis: 100 % kvietiniai miltaiMiltų tipas: 00 tipas Baltymai: 13 %Baltymai: 10...
Labai minkšti kvietiniai miltai, kurie sukurti būtent trumpai fermentuojamai picos tešlai. Kitaip šie miltai vadinami "silpnais" miltais, tad jei skubate ir norite greitai paruošti neapolietiško stiliaus picą - šie miltai...
Kvietiniai „laNapoletana“ miltai picai - labai švelnūs premium klasės 00 tipo miltai. Specialiai sukurti minkštai ir elastingai picos tešlai gaminti. Šie miltai taip pat patvirtinti Neapolio picų asociacijos - Associazione Verace...
Miltai Caputo Classica idealiai tinka minkštai ir lengvai tešlai. Skirta klasikinei picai, duonos, saldumynų gamybai. Miltų tipas: 00 tipasBaltymai: 11.5%W: 220-240P / L 0.50 - 0.60Pakuotėje: 1 kgPagaminta: 100% Italijoje
Minkšti kvietiniai 1 tipo miltai, kuriuose gausu baltymų, tad puikiai tiks visų tipų tešloms. Šie miltai malami ypač lėtai ir žemoje temperatūroje, tam kad maksimaliai atskleisti grūdų aromatą ir intensyvų...
Minkšti kvietiniai miltai puikiai tinkantys vidutinės fermentacijos picos ar fokačijos tešlai, idealiai tinkantys puriam picos padui. Miltų tipas: 1 tipas W 300 Baltymų: 12 %Sauso gliuteno: 11 %Pakuotėje: 1 kg Pagaminta: 100%...
00 tipo kvietiniai miltai „Caputo Pizzeria" sukurti tobulam picos pado skoniui ir tekstūrai. Elastingas gliutenas ir minkštas krakmolas padeda išgauti aukštą tešlos hidratacijos lygį, dėl to picos padas tampa lengvas,...
Iš geriausių, lėtai ir šaltai nuplautų ir sumaltų itališkų grūdų pasirinkimo gimsta „leDivine" - universalių itališkų kvietinių miltų linija. Sofia - tai labai minkšti kvietiniai miltai, idealiai tinkantys trumpesnių fermentacijų...
Iš geriausių, lėtai ir šaltai nuplautų ir sumaltų itališkų grūdų pasirinkimo gimsta „leDivine" - universalių itališkų kvietinių miltų linija. Monica - tai minkšti kvietiniai miltai, idealiai tinkantys vidutinių fermentacijų tešloms, ypač...
Iš geriausių, lėtai ir šaltai nuplautų ir sumaltų itališkų grūdų pasirinkimo gimsta „leDivine" - universalių itališkų kvietinių miltų linija. Anna - tai minkšti kvietiniai miltai, idealiai tinkantys ilgų fermentacijų tešloms, puikiai tiks...
Kvietiniai, itin elastingi ir aukštą baltymų kiekį turintys miltai. Sukurti itališkai pasta bei gnocchi ruošti, tačiau dėl savo savybių puikiai tinka ir minkštam bei puriam picos padui. Miltai išsiskiria ypač stipriu...
Kvietiniai „R Verde“ miltai picai - idealiai tinka ilgos fermentacijos picų tešloms. Minkšti ir labai stiprūs miltai, kurie ilgos fermentacijos metu suformuoja labai tankų gliuteno tinklą, kurio dėka pica gražiai pakyla. Miltų tipas:...
Specialus miltų mišinys puikiai picos tešlai. Pagamintas natūraliai, tačiau be glitimo ir pieno, tad su šiais miltais pagaminsite itin lengvas ir lengvai virškinamas picas, o paprastas gaminimo būdas garantuoja puikius...
Miltai Caputo Fioreglut be glitimo - tai patentuotas ryžių ir bulvių krakmolo, ryžių ir sojos miltų, cukraus, tirštiklių ir maistinių skaidulų mišinys. Šie natūralūs ingredientai neturi glitimo, todėl derinys buvo...
Ryžių miltai, tai novatoriškas produktas be gliuteno. Puikiai tinka picos pado kepimui, konditeriniams gaminiams bei kitiems kepiniams. Taip pat galima naudoti šiuos miltus kaip tempūrą. Miltų tipas: daugiafunkcinis be glitimoBaltymai: 7%Pakuotėje:...
Šviesios spalvos. Naudojant šiuos miltus gaunama elastinga ir puikiai kylanti tešla. Idealiai tinka ilgai fermentuoti ir gaminti neapolietišką klasikinę picą. Sudėtis: 100 % kvietiniai miltaiMiltų tipas: 00 tipas Baltymai: 13 %Baltymai: 10...
Ypač minkšti 00 tipo kvietiniai miltai, kuriuose tobulas baltymų kiekis norint paruošti neapolietiško stiliaus picos tešlą. Tai specialūs miltai, sukurti kartu su "Associazione Verace Pizza Napoletana“ šefais, siekiant išgauti miltus, skirtus...
„Petra“ – tai „Molino Quaglia“ šeimos malūnininkų išpuoselėta natūralių premium miltų linija be konservantų, skirta profesionalams. "Petra 0102" – išskirtiniai 1 tipo paprastųjų kviečių miltai be konservantų, kurių sudėtyje yra...
Manitoba "0" tipo minkšti, stiprūs kvietiniai miltai, turintys daug baltymų, tačiau su sumažintu krakmolu bei glitimu, tad idealiai tinka vientisai bei ypač elastingai tešlai, turinčiai blizgantį efektą. Pačius geriausius rezultatus pasieksite...
Tikrojo Pizzaiolo miltai, patvirtinti AVPN (Neapolio picų asociacijos). Su šiais miltais lengvai išgausite auksinės spalvos, minkštą, elastingą ir labai lengvai tampomą tešlą. kadangi tai 0 tipo miltai, tad jūsų picos...
00 tipo kvietiniai miltai „Caputo Pizzeria". Elastingas gliutenas ir minkštas krakmolas padeda išgauti aukštą tešlos hidratacijos lygį, dėl to picos padas tampa lengvas, purus viduje ir traškus išorėje. Elastingo gliuteno miltai...
Profesionalūs kietųjų kviečių miltai, išgaunami sijojant kietuosius kviečius ir pašalinant iš jų nereikalingas grūdų dalis. Šie specialūs miltai idealiai tinka picos stalo pabarstymui. Lyginant su įprastais baltais miltais šie rupesni,...
Durum (kietųjų kviečių) miltai, puikiai tinkantys šviežių makaronų, duonos kepimui. Miltų tipas: Durum (kietųjų) kviečių miltaiW 250min P/L 2,30maxBaltymai: 12,5 % Pakuotėje: 1kg Pagaminta: 100% Italijoje Rekomenduojama fermentacija:
Manitoba "00" tipo minkšti, stiprūs kvietiniai miltai, pagaminti iš kruopščiai atrinktų geriausių kviečių, turinčių daug baltymų, tačiau su sumažintu krakmolu bei glitimu, tad idealiai tinka vientisai bei ypač elastingai tešlai, turinčiai...
Žiūrėtos 30 of 35 prekės