00 tipo itin minkšti kvietiniai miltai, kuriuose gausu baltymų, tad idealiai tinka ilgos fermentacijoms tešloms, kurios reikalingas didelis elastingumas. Gaminant picos padą su šiais miltai rekomenduojama ilgesnės fermentacijos tešla. Miltų...
Minkšti kvietiniai 1 tipo miltai, kuriuose gausu baltymų, tad puikiai tiks visų tipų tešloms. Šie miltai malami ypač lėtai ir žemoje temperatūroje, tam kad maksimaliai atskleisti grūdų aromatą ir intensyvų...
Kvietiniai „R Verde“ miltai picai - idealiai tinka ilgos fermentacijos picų tešloms. Minkšti ir labai stiprūs miltai, kurie ilgos fermentacijos metu suformuoja labai tankų gliuteno tinklą, kurio dėka pica gražiai pakyla. Miltų tipas:...
Manitoba "0" tipo minkšti, stiprūs kvietiniai miltai, turintys daug baltymų, tačiau su sumažintu krakmolu bei glitimu, tad idealiai tinka vientisai bei ypač elastingai tešlai, turinčiai blizgantį efektą. Pačius geriausius rezultatus pasieksite...
Jūsų labiausiai pamėgtų miltų rinkinys! Patogus būdas išbandyti geriausius visų laikų miltus picai. 1. Le 5 Stagioni "Pizza Napoletana" - ypač minkšti 00 tipo kvietiniai miltai, kuriuose tobulas baltymų kiekis...
Durum (kietųjų kviečių) miltai, puikiai tinkantys šviežių makaronų, duonos kepimui. Miltų tipas: Durum (kietųjų) kviečių miltaiW 250min P/L 2,30maxBaltymai: 12,5 % Pakuotėje: 1kg Pagaminta: 100% Italijoje Rekomenduojama fermentacija:
Manitoba "00" tipo minkšti, stiprūs kvietiniai miltai, pagaminti iš kruopščiai atrinktų geriausių kviečių, turinčių daug baltymų, tačiau su sumažintu krakmolu bei glitimu, tad idealiai tinka vientisai bei ypač elastingai tešlai, turinčiai...