Tai 0 tipo miltai, kurie suteikia picai korėtą, oro burbulų pripildytą padą, būdingą neapolietiško stiliaus picai. „Nuvola“ yra 100% natūralus produktas, nenaudojami jokie priedai ar konservantai. Tešlos minkštumas, lengvumas ir, svarbiausia, tūris...
Manitoba "0" tipo minkšti, stiprūs kvietiniai miltai, turintys daug baltymų, tačiau su sumažintu krakmolu bei glitimu, tad idealiai tinka vientisai bei ypač elastingai tešlai, turinčiai blizgantį efektą. Pačius geriausius rezultatus pasieksite...
Tikrojo Pizzaiolo miltai, patvirtinti AVPN (Neapolio picų asociacijos). Su šiais miltais lengvai išgausite auksinės spalvos, minkštą, elastingą ir labai lengvai tampomą tešlą. kadangi tai 0 tipo miltai, tad jūsų picos...
Durum (kietųjų kviečių) miltai, puikiai tinkantys šviežių makaronų, duonos kepimui. Miltų tipas: Durum (kietųjų) kviečių miltaiW 250min P/L 2,30maxBaltymai: 12,5 % Pakuotėje: 1kg Pagaminta: 100% Italijoje Rekomenduojama fermentacija: