Kepate picą namuose? Ieškote paprastų picos receptų ir kokybiškų produktų picai? Tada pataikėte būtent ten, kur reikia! Itališki, kruopščiai atrinkti produktai bei įrankiai naminės picos gamybai ir neapolietiškos picos paslaptys. Visas naujienas rasite čia!
Itališki, lupti Gustarosso pomidorai, apsupti sodrių pomidorų sulčių. Nuosekliai stebima dirvožemio kokybė, augalų būklė ir klimato pokyčiai leidžia gamintojui skinti pomidorus optimaliame sunokimo etape. Nieko nepaliekama atsitiktinumui.Dėl išskirtinio rūpesčio ir ilgametės...
Ricotta - itališkas išrūgų sūris, pagamintas iš karvių pieno išrūgų. Su šiuo, švelnaus skonio sūriu galite pagaminti įvairius makaronų patiekalus, desertus, naudoti kaip pyragų ir pyragėlių įdarą. Ricotta sūris puikiai tiks...
Rūkytas, pusiau minkštas karvės pieno sūris Scamorza Affumicata. Šis sūris dar vadinamas "Mozzarella" giminaičiu, nes gaminamas panašiai, bet yra sausesnis ir tvirtesnis. Labai gerai lydosi, nes yra mažiau vadeningas nei...
Rūkytas, pusiau minkštas karvės pieno sūris Scamorza Affumicata. Šis sūris dar vadinamas "Mozzarella" giminaičiu, nes gaminamas panašiai, bet yra sausesnis ir tvirtesnis. Labai gerai lydosi, nes yra mažiau vadeningas nei...
Šviežias karvės pieno, itališkas Burrata sūris. Šis sūris gaminamas iš Mozzarella sūrio ir grietinėlės, išorėje kietesnis - viduje kreminės tekstūros. Tai būtinas premium ingredientas, suteikiantis picai ypatingai gražų vaizdą dėl savo struktūros, švelnus...
00% Fior di latte sūris. „Fiordilatte“ stabilizuojama optimalioje temperatūroje, kad patektų į visų virėjų ir picų šefų virtuves. 1 picai rekomenduojama naudoti nuo 70 iki 120 g sūrio. Laikymo sąlygos: laikyti šaldytuve (nuo 0...
Durum (kietųjų kviečių) miltai, puikiai tinkantys šviežių makaronų, duonos kepimui. Miltų tipas: Durum (kietųjų) kviečių miltaiW 250min P/L 2,30maxBaltymai: 12,5 % Pakuotėje: 1kg Pagaminta: 100% Italijoje Rekomenduojama fermentacija:
Manitoba "0" tipo minkšti, stiprūs kvietiniai miltai, turintys daug baltymų, tačiau su sumažintu krakmolu bei glitimu, tad idealiai tinka vientisai bei ypač elastingai tešlai, turinčiai blizgantį efektą. Pačius geriausius rezultatus pasieksite...
Šis sūris puikiai tiks naminėms neapolietiškoms picoms bei kitiems itališkiems patiekalams. Sūris yra subtilaus skonio ir aromato, šviesiai geltonos spalvos. 1 picai rekomenduojama naudoti nuo 70 iki 120 g sūrio. Laikymo sąlygos: laikyti šaldytuve...
Taleggio DOP sūris pagamintas iš nenugriebto karvių pieno, švelnaus skonio tačiau ypatingai stipraus aromato. Pakuotėje: 2 kgKilmės šalis: ItalijaRiebumas: Laikymo sąlygos: laikyti šaldytuve (nuo 0 iki +6°C temperatūroje).
Šviežias stracciatella sūris - gaminamas Italijoje. Pagrindinis sūrio ingredientas yra karvių pienas, leidžiantis sukurti tradicinį skonį. Stracciatella sūrio tekstūra - tarsi minkšto sviesto. Sūris pasižymi neryškia, balta spalva. Tobulai tinkamas picoms su...
Gorgonzola Dolce DOP - minkštas pasterizuoto karvės pieno sūris su mėlynuoju pelėsiu. Sūris pasižymi intensyviu, aitriu skoniu ir aromatu. Pakuotėje: 1.5 kgKilmės šalis: ItalijaLaikymo sąlygos: laikyti šaldytuve (nuo 0 iki +6°C...
Pusiau kietas, lengvai pikantiško skonio karvės pieno sūris. Puikiai pakeisite įprastą Mozzarella sūrį, pica įgaus intensyvesnį skonį. Pakuotėje: 3,3 kgKilmės šalis: ItalijaLaikymo sąlygos: nuo +2 iki +6°C temperatūroje.
„Bresì“ yra 100% jautienos, gaunama tik iš itališkos jautienos, praturtinta druska, be glitimo. Tai lengvas ir lengvai virškinamas produktas, pasižymintis maloniu bresaola aromatu.Mažesnis riebalų kiekis ir lengvas virškinamumas - tinka vartotojų...
Virta kiaulienos dešra su lašinukais. Ši dešra gaminama Bolonijos regione (Italijoje) nuo viduramžių ir yra itin populiari ne tik Italijoje, bet ir visame pasaulyje. Kuo ploniau supjaustyta, tuo skanesnė. Idealiai...
Iš pradžių kumpis iškaulinamas, įtrinamas rinktiniais prieskoniais ir druska, tuomet rūkomas - tikras itališkas skonis. Tobulai tinka dėti ant neapolietiškų picų - nepamirškite pagardinti rozmarinu. Būtinas itin plonas pjaustymas! Pakuotėje: 2,5...
DolceMagro gaminamas tik iš šviežiausios, liesiausios itališkos kiaulienos, užaugintos pagal P.D.O. reikalavimus, sertifikuota. Sudėtis praturtinta joduota druska, be glitimo. Pakuotėje: 1,5 kgKilmės šalis: ItalijaSudėtis: be glitimoLaikymo sąlygos: nuo 0 iki +4°C temperatūroje.
Virta kiaulienos dešra su lašinukais, gardinta trumais. Ši dešra gaminama Bolonijos regione (Italijoje) nuo viduramžių ir yra itin populiari ne tik Italijoje, bet ir visame pasaulyje. Kuo ploniau supjaustyta, tuo...
Tradicinis italų kiaulienos vyniotinis arba kitaip - Porchetta. Šis kepsnys yra be kaulų - paruošta su kiaulienos nugarine ir šonine, pagardinta natūraliomis kvapiosiomis medžiagomis, susukta ir skrudinta. Pakuotėje: 5 kgKilmės šalis:...
Ventricina gaminamas iš rinktinės stambiai maltos kiaulienos, pagardinta druska, pipirais, čili ir paprika. Rezultatas yra išskirtinės raudonos spalvos, stambios tekstūros ir visiškai unikalaus skonio saliamis, kuris yra maloniai aštrus, bet...
Pagaminta iš rinktinės, liesos šviežios itališkos šoninės. Sūdyta ir rūkyta natūraliu būdu -tradicinis sultingas skonis. Supjaustykite plonomis riekelėmis ir dėkite ant picos! Pakuotėje: 1,5 kgKilmės šalis: ItalijaLaikymo sąlygos: nuo 0 iki +4°C...
Virta kiaulienos dešra su lašinukais. Ši dešra gaminama Bolonijos regione (Italijoje) nuo viduramžių ir yra itin populiari ne tik Italijoje, bet ir visame pasaulyje. Kuo ploniau supjaustyta, tuo skanesnė. Idealiai...
Ši mozzarella puikiai tiks naminėms neapolietiškoms picoms bei kitiems itališkiems patiekalams. Sūris yra subtilaus skonio ir aromato, šviesiai geltonos spalvos. 1 picai rekomenduojama naudoti nuo 70 iki 120 g sūrio. Kilmės šalis: Italija Pakuotėje: 1 kgLaikymo...
Provolone“ - kietas itališkas sūris. Provolone sūris yra išskirtinio skonio bei aromato. Brandinamas ne ilgiau kaip 2–3 mėnesius. Skonis kreminis, pieniškas, saldus. Tekstūra lygi ir minkšta. Pakuotėje: 280gKilmės šalis: ItalijaRiebumas: 44 %Laikymo sąlygos: nuo +2 iki...
Atvyko! Ekskliuzyvas, net 24 mėnesius vytintas itališkas kumpis "Prosciutto di Parma", itin ryškaus aromato, kokybiškos kiaulienos kumpis. Be kaulo. Svoris: 8-8,5kgKilmės šalis: ItalijaGamintojas: Golfera
Vyšninių pomidoriukų veislė, auginamų Neapolyje, saugoma kilmės vietos nuoroda: pomidoriukai surinkti tik pačio "įnokimo" metu, supjaustyti į dvi dalis (garsioji „pacchetelle“ forma) ir atsargiai sudėti į stiklainius. Sodraus skonio ir...
🎅 Susikomplektuokite dovanėlę patys! Jei namuose turite neapolietiškos picos faną, žinote išbandytus produktus, turimas priemones, tiesiog beliks pasipildyti naujienomis! Profesionalus picos ratukas, žirklės, o gal medinė picos lėkštė? Užsisakykite į...
Tobula dovana žmogui, neabejingam maisto gaminimui! Šiemet tiesiog privaloma išmokti kepti Neapolietiškas picas, tiesiog namų orkaitėje :) Atrinkti produktai naminei picai tiesiai iš Italijos dailiai supakuoti į šventinę dėžutę bei...
Tobula dovana žmogui, neabejingam maisto gaminimui! Šiemet tiesiog privaloma išmokti kepti Neapolietiškas picas, tiesiog namų orkaitėje :) Atrinkti produktai naminei picai tiesiai iš Italijos dailiai supakuoti į šventinę dėžutę bei...
Tobula dovana žmogui, neabejingam maisto gaminimui! Šiemet privaloma išmokti kepti Neapolietiškas picas, tiesiog namų orkaitėje :) Atrinkti produktai naminei picai tiesiai iš Italijos dailiai supakuoti į šventinę dėžutę bei perrišta...
Žiūrėtos 30 of 210 prekės