Autentiško skonio sūriai – tiesiai iš Italijos. Patys italai juokauja, kad jų karvės laimingesnės, todėl ir sūrių skonis iš Italijoje ganomų karvių ar buivolių pieno yra visiškai kitoks! Paragaukite ir patys įsitikinkite!
Pristatome jums naujus partnerius - "Sori"! Tai išskirtinės kokybės sūriai tiesiai iš Italijos. "Sori" pieno pramonėje yra jau nuo 1868 m., įmonė įvertinta kaip aukščiausio lygio tradicinė Kampanijos regiono sūrio gamintoja. Įmonė ypač didžiuojasi savo fior di latte sūriu, kuris gaminamas pagal šeimos pienininkystės tradicijas, naudojant tik natūralią fermentaciją ir labai paprastus ingredientus: šaltinio vandenį ir rinktinis karvės pienas.
Pecorino Romano – vienas populiariausių itališkų sūrių pasaulyje. Gaminamas iš avių pieno (pecora itališkai reiškia avis), kietas, sūresnis ir aštresnis, nei kiti Pecorino sūriai (Pecorino Sardo, Pecorino Toscano ir pan.).Šis...
100% mozzarella sūris. Jūsų patogumui pristatome kubeliais pjaustytą sūrį, kuris jau paruoštas iškart naudojimui.Ši mozzarella puikiai tiks naminėms neapolietiškoms picoms bei kitiems itališkiems patiekalams. 1 picai rekomenduojama naudoti nuo 70 iki 120 g...
Šviežias stracciatella sūris - gaminamas Italijoje. Pagrindinis sūrio ingredientas yra karvių pienas, leidžiantis sukurti tradicinį skonį. Stracciatella sūrio tekstūra - tarsi minkšto sviesto. Sūris pasižymi neryškia, balta spalva. Tobulai tinkamas picoms su...
Šviežias karvės pieno, itališkas Burrata sūris. Šis sūris gaminamas iš Mozzarella sūrio ir grietinėlės, išorėje kietesnis - viduje kreminės tekstūros. Tai būtinas premium ingredientas, suteikiantis picai ypatingai gražų vaizdą dėl savo struktūros, švelnus...
100% Fior di latte sūris. „Fiordilatte“ stabilizuojama optimalioje temperatūroje, kad patektų į visų virėjų ir picų šefų virtuves. Pakuotėje rasite tris sūriukus po 100g 1 picai rekomenduojama naudoti nuo 70 iki 120...
Ricotta - itališkas išrūgų sūris, pagamintas iš karvių pieno išrūgų. Su šiuo, švelnaus skonio sūriu galite pagaminti įvairius makaronų patiekalus, desertus, naudoti kaip pyragų ir pyragėlių įdarą. Ricotta sūris puikiai tiks...
Rūkytas, pusiau minkštas karvės pieno sūris Scamorza Affumicata. Šis sūris dar vadinamas "Mozzarella" giminaičiu, nes gaminamas panašiai, bet yra sausesnis ir tvirtesnis. Labai gerai lydosi, nes yra mažiau vadeningas nei...
Šviežias karvės pieno, itališkas Burrata sūris. Šis sūris gaminamas iš Mozzarella sūrio ir grietinėlės, išorėje kietesnis - viduje kreminės tekstūros. Tai būtinas premium ingredientas, suteikiantis picai ypatingai gražų vaizdą dėl savo struktūros, švelnus...
Šis sūris puikiai tiks naminėms neapolietiškoms picoms bei kitiems itališkiems patiekalams. Sūris yra subtilaus skonio ir aromato, šviesiai geltonos spalvos. 1 picai rekomenduojama naudoti nuo 70 iki 120 g sūrio. Laikymo sąlygos: laikyti šaldytuve...
Gorgonzola Dolce DOP - minkštas pasterizuoto karvės pieno sūris su mėlynuoju pelėsiu. Sūris pasižymi intensyviu, aitriu skoniu ir aromatu. Pakuotėje: 1.5 kgKilmės šalis: ItalijaLaikymo sąlygos: laikyti šaldytuve (nuo 0 iki +6°C...
Pusiau kietas, lengvai pikantiško skonio karvės pieno sūris. Puikiai pakeisite įprastą Mozzarella sūrį, pica įgaus intensyvesnį skonį. Pakuotėje: 3,3 kgKilmės šalis: ItalijaLaikymo sąlygos: nuo +2 iki +6°C temperatūroje.
Provolone“ - kietas itališkas sūris. Provolone sūris yra išskirtinio skonio bei aromato. Brandinamas ne ilgiau kaip 2–3 mėnesius. Skonis kreminis, pieniškas, saldus. Tekstūra lygi ir minkšta. Pakuotėje: 280gKilmės šalis: ItalijaRiebumas: 44 %Laikymo sąlygos: nuo +2 iki...
Šviežias karvės pieno, itališkas Burrata sūris. Šis sūris gaminamas iš Mozzarella sūrio ir grietinėlės, išorėje kietesnis - viduje kreminės tekstūros. Tai būtinas premium ingredientas, suteikiantis picai ypatingai gražų vaizdą dėl savo struktūros, švelnus...
00% Fior di latte sūris. „Fiordilatte“ stabilizuojama optimalioje temperatūroje, kad patektų į visų virėjų ir picų šefų virtuves. 1 picai rekomenduojama naudoti nuo 70 iki 120 g sūrio. Laikymo sąlygos: laikyti šaldytuve (nuo 0...
Šviežias stracciatella sūris - gaminamas Italijoje. Pagrindinis sūrio ingredientas yra karvių pienas, leidžiantis sukurti tradicinį skonį. Stracciatella sūrio tekstūra - tarsi minkšto sviesto. Sūris pasižymi neryškia, balta spalva. Tobulai tinkamas picoms su...
Švieži karvės pieno sūriukai (Mozzarella tipo) picai - Noccioline. Net 20 rutuliukų vienoje pakuotėje, idealiai tiks 2-3 Margaritoms pagaminti. Dedant rutuliukus, nepamirškite jų padalinti pusiau. Laikymo sąlygos: laikyti šaldytuve (nuo...
Rūkytas, pusiau minkštas karvės pieno sūris Scamorza Affumicata. Šis sūris dar vadinamas "Mozzarella" giminaičiu, nes gaminamas panašiai, bet yra sausesnis ir tvirtesnis. Labai gerai lydosi, nes yra mažiau vadeningas nei...
Taleggio DOP sūris pagamintas iš nenugriebto karvių pieno, švelnaus skonio tačiau ypatingai stipraus aromato. Pakuotėje: 2 kgKilmės šalis: ItalijaRiebumas: Laikymo sąlygos: laikyti šaldytuve (nuo 0 iki +6°C temperatūroje).