Jūros druskoje gausu mineralų. Natrio kiekis joje mažesnis, nei įprastoje druskoje. Ši druska puikiai tirpsta net ir šaltame vandenyje, kas labai aktualu ruošiant picos pado tešlą. Garantuotai praturtins jūsų tešlą subtiliu sūrumu....
Raudonėliai - idealus pasirinkimas skaninti ne tik picas, bet ir Caprese salotas ar pomidorų padažus. Jie džiovinami išskirtinai saulėje,surinkti ir paruošti rankomis. Tai Viduržemio jūros augalas, mėgstantis saulėkaitą ir skleidžiantis stiprų...
Monte Saro auginami raudonėliai yra džiovinami išskirtinai saulėje. Gustarosso raudonėliai yra surinkti ir paruošti rankomis. Šis prieskonis yra tipiškas Viduržemio jūros augalas, mėgstantis saulėkaitą ir skleidžiantis stiprų aromatą, tipišką pietų virtuvės patiekalams,...