San Marzano pomidoras - tarsi pomidorų karalius, kilęs tiesiai iš San Marzano sul Sarno žemės. Tai pailgi, intensyvios raudonos spalvos vaisiai, kurių pagrindinė aukštos kokybės paslaptis - šiltas Vezuvijaus dirvožemis...
Itališki, lupti Gustarosso pomidorai, apsupti sodrių pomidorų sulčių. Nuosekliai stebima dirvožemio kokybė, augalų būklė ir klimato pokyčiai leidžia gamintojui skinti pomidorus optimaliame sunokimo etape. Nieko nepaliekama atsitiktinumui.Dėl išskirtinio rūpesčio ir ilgametės...
Geltonieji vyšniniai pomidoriukai išsiskiria gausiu vitaminų kiekiu bei saldumu. Šiuose pomidoruose beveik nėra vaisių rūgšties, tad jie puikiai tiks subtiliems picos padažams ar gurmaniškai picai. Kilmės šalis: Italija Laikymo sąlygos:...
Ekologiški nulupti pomidorai. Vaisiai auginti ekologiškame ūkyje, nenaudojant jokios chemijos, konservantų ar dažiklių, tad jūsų picai suteiks sodrumo ir išskirtinio skonio. Kilmės šalis: Italija. 100 % pagaminta Italijoje iš ekologiškų ūkių.Laikymo...
Užauginti Italijos saulėje, kruopščiai surinkti vyšniniai pomidoriukai - nepaprastai saldūs ir kvapnūs. Šie pomidoriukai išsiskiria ypač spindinčia raudona spalva bei natūraliu skoniu. Pomidorai paįvairins visus tradicinius itališkus patiekalus: picas, makaronus, užkandžius...
Pomidorų karaliais italų vadinami San Marzano pomidorai idealiai tinkantys visiems italų virtuvės patiekalams, o ypač - neapolietiškoms picoms. Skaisčiai raudoni, itin plona žievele, tvirto ir sultingo minkštimo, mažai sėklų turintys,...
Tik geriausi itališki pomidorai patenka į Gustarosso pomidorų tyres. Tyrė idealiai tinka neapolietiškai picai ir italų virtuvės padažų gamybai. Lengvai patiekalui suteiksite išskirtinį skonį ir aromatą. Gustarosso pomidorų tyrė gaminama...
Maži, intensyvaus skonio ir ryškaus aromato puikiai tiks tiek padažui ruošti, tiek pagardinti picai. Kilmės šalis: Italija Laikymo sąlygos: Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje. Atidarius laikyti šaldytuve ir sunaudoti per...
„Corbara“ pomidoras, dar vadinamas kitaip vadinamas „Corbarino“ auga Lattari kalnų šlaituose, vietovėje Salerno provincijoje. Šie pomidorai auginami ant kalnų šlaitų ir išsiskiria mažu rūgštingumu. Šio tipo vyšniniai pomidoriukai labai saldūs,...
Datterini pomidorai yra maži, ovalūs ir kupini skonio. Dėl į datules panašios formos vadinami Datterini. Šios rūšies pomidorai pasižymi išskirtiniu minkštumu. Ypač saldūs Datterini pomidorai turi ploną ir minkštą žievelę, tad...
Crovarese - pomidorai yra auginami Sarno mieste. Kaitri itališka saulė Crovarese pomidorams suteikia išskirtinį saldumą, sultingumą ir malonų rūgštumą. Savo spalva ir forma šie pomidorai labai artimi Corbarino rūšiai, tačiau...
Lucariello geltonieji pomidorai turi storą odą ir ypač tvirtą minkštimą. Lucariello pomidorai yra subtiliai saldaus skonio. Šie geltonieji pomidorai geriausiai dera su žuvies patiekalais arba kaip focaccia pagardas. Gustarosso - net...