Rinkinys tiems, kurie planuoja prisiliesti prie naminių neapolietiškų picų gamybos pirmą kartą. Surinkome mūsų patikrintus itališkus produktus, kad pirmasis picos kepimas garantuotai būtų sėkmingas. Mėgaukitės išskirtinės kokybės, tikrų pizaiolų vertinamais...
Labiausiai Jūsų pamėgtus Gustarosso ir Le 5 Stagioni produktus surinkome į vieną vietą, kad surinkti krepšelį picai būtų dar paprasčiau. Mėgaukitės išskirtinės kokybės, tikrų pizaiolų vertinamais produktais vos vieno mygtuko...
Išskirtinius neapolietiškuosius brokolius nuo šiol galite skanauti ištisus metus! La Fiammante atrinko geriausius brokolius, juos blanširavo ir konservavo su saulėgrąžų aliejumi, kad išsaugotų išskirtinį šviežumą, o jums beliktų tik mėgautis. Friarielli brokoliai yra puikus...
Napoli picante - tradicinė neapolietiška dešra, pagaminta iš grubiai maltos, švelniai aštrios kiaulienos. Dešra išsiskiria ryškiai raudona spalva ir išraiškingu skoniu, kuriuos suteikia sudėtyje esantys čili pipirai. Napoli picante dešra...
Napoli picante - tradicinė neapolietiška dešra, pagaminta iš grubiai maltos, švelniai aštrios kiaulienos. Dešra išsiskiria ryškiai raudona spalva ir išraiškingu skoniu, kuriuos suteikia sudėtyje esantys čili pipirai. Napoli picante dešra...
Neapolietiški Friarielli yra vienas italų mėgstamiausių žiemos laikotarpio garnyrų. Neapolietiškieji brokoliai dar yra vadinami ropių viršūnėlėmis arba bastučiais. Gustarosso brokoliai paruošti tik su vandeniu ir druska, kad jų šviežumas būtų...
Lucariello geltonieji pomidorai turi storą odą ir ypač tvirtą minkštimą. Lucariello pomidorai yra subtiliai saldaus skonio. Šie geltonieji pomidorai geriausiai dera su žuvies patiekalais arba kaip focaccia pagardas. Gustarosso - net...
Datterini pomidorai yra maži, ovalūs ir kupini skonio. Dėl į datules panašios formos vadinami Datterini. Šios rūšies pomidorai pasižymi išskirtiniu minkštumu. Ypač saldūs Datterini pomidorai turi ploną ir minkštą žievelę, tad...
Tik geriausi itališki pomidorai patenka į Gustarosso pomidorų tyres. Tyrė idealiai tinka neapolietiškai picai ir italų virtuvės padažų gamybai. Lengvai patiekalui suteiksite išskirtinį skonį ir aromatą. Gustarosso pomidorų tyrė gaminama...
Crovarese - pomidorai yra auginami Sarno mieste. Kaitri itališka saulė Crovarese pomidorams suteikia išskirtinį saldumą, sultingumą ir malonų rūgštumą. Savo spalva ir forma šie pomidorai labai artimi Corbarino rūšiai, tačiau...
Itališki, lupti Gustarosso pomidorai, apsupti sodrių pomidorų sulčių. Nuosekliai stebima dirvožemio kokybė, augalų būklė ir klimato pokyčiai leidžia gamintojui skinti pomidorus optimaliame sunokimo etape. Nieko nepaliekama atsitiktinumui.Dėl išskirtinio rūpesčio ir ilgametės...
Pomidorų karaliais italų vadinami San Marzano pomidorai idealiai tinkantys visiems italų virtuvės patiekalams, o ypač - neapolietiškoms picoms. Skaisčiai raudoni, itin plona žievele, tvirto ir sultingo minkštimo, mažai sėklų turintys,...
Šviežias, auksinės spalvos, pusiau minkštas karvės pieno sūris su švelniu dūmo skoniu bei aromatu. Šis sūris dar vadinamas "Mozzarella" giminaičiu, nes gaminamas panašiai, bet yra sausesnis ir tvirtesnis. Pakuotėje: 250 gKilmės...
Tai tradicinė itališka mocarelos sūrio rūšis iš karvių pieno. Minkšti, purūs ir gaivūs sūrio rutuliukai! 1 picai rekomenduojama naudoti nuo 70 iki 120 g sūrio. Laikymo sąlygos: laikyti šaldytuve (nuo...
Premium kokybės itališkas kumpis supjaustytas itin plonomis riekelėmis. Ypatingą skonį suteikia ilgas brandinimo procesas: šios rūšies kumpis brandinamas 13 - 15 mėnesių. Pakuotėje: 80 g, pjaustyta itin plonomis riekelėmisKilmės šalis: ItalijaSudėtis: Sudėtyje...
Premium kokybės virta kiaulienos dešra su lašinukais bei gardinta gurmaniškais trumais. Ši dešra gaminama Bolonijos regione (Italijoje) nuo viduramžių ir yra itin populiari ne tik Italijoje, bet ir visame pasaulyje....
Premium kokybės saliami dešra, gaminama iš aukščiausios kokybės liesos (maximaliai 12% riebumo) kiaulienos. Ypač lengvo ir subalansuoto skonio. Pakuotėje: 100 g, pjaustyta ypač plonomis riekelėmisKilmės šalis: ItalijaSudėtis: sudėtyje nėra glitimo...
Virta kiaulienos dešra su lašinukais. Ši dešra gaminama Bolonijos regione (Italijoje) nuo viduramžių ir yra itin populiari ne tik Italijoje, bet ir visame pasaulyje. Kuo ploniau supjaustyta, tuo skanesnė. Idealiai...
Tai stambiai malta salami dešra, kurios skonis sustiprintas aitriaja paprika, pankolio sėklomis ir anyžiais. Salame Ventricina Piccante ruošiama pagal tradicinį Pietų Italijos receptą: visada įvelkama tik į natūralų apvalką ir...
Itališkas vytintas kumpis "Prosciutto Crudo" pjaustytas plonomis riekelėmis. Mėsa ryškiai rausvos spalvos, švelnaus skonio ir ryškaus aromato. Idealiai tinka dėti jau ant iškeptos picos. Pakuotėje: 80 gKilmės šalis: ItalijaSudėtis: sudėtyje nėra...
Pagaminta iš rinktinės, liesos, šviežios itališkos šoninės. Tradicinis ir sultingas skonis. Supjaustyta plonomis riekelėmis, tad iš karto galėsite dėti ant picos! Pakuotėje: 80 gKilmės šalis: ItalijaSudėtis: sudėtyje nėra glitimo ir laktozės!Laikymo...
„Provoloncino Classico“ yra šviežias, pusiau minkštas karvės pieno sūris. Tai labai jaunas, neįprastos kriaušės formos sūris dėl specialaus gamybos metodo. Šis sūris dar vadinamas "Mozzarella" giminaičiu, nes gaminamas panašiai, bet...
Šviežias, pusiau minkštas karvės pieno sūris Provoloncino Classico Affumicato. Tai labai jaunas, neįprastos kriaušės formos sūris dėl specialaus gamybos metodo. Šis sūris dar vadinamas "Mozzarella" giminaičiu, nes gaminamas panašiai, bet...
100% mozzarella sūris. Ši mozzarella puikiai tiks naminėms neapolietiškoms picoms bei kitiems itališkiems patiekalams. 1 picai rekomenduojama naudoti nuo 70 iki 120 g sūrio. Laikymo sąlygos: laikyti šaldytuve (nuo 0 iki +6°C temperatūroje)....
Džiovintos Le 5 Stagioni mielės yra IDY tipo ir gaunamos tik iš itališkų melasų. Jos pasižymi ypač didele fermentacijos galia ir tinka visų rūšių tešlai ir fermentacijai. Šviežios mielės ypač veikia...
Ypač tyras 100% natūralus alyvuogių aliejus su saugoma kilmės vieta - DOP Terra di Bari.OGLIAROLA BARESE aliejaus rūšis: puikaus skonio, vidutiniškai vaisiškas aliejus su žolelių užuominomis. Gerai subalansuoto kartumo ir...
Ypač tyras 100% natūralus alyvuogių aliejus su saugoma kilmės vieta - DOP Terra di Bari.CORATINA aliejaus rūšis: intensyvus skonis - šiek tiek kartokas, pikantiškas, nes aliejuje yra daug veikliosios medžiagos...
Ypač tyras 100% natūralus alyvuogių aliejus su saugoma kilmės vieta - DOP Terra di Bari.CORATINA aliejaus rūšis: intensyvus skonis - šiek tiek kartokas, pikantiškas, nes aliejuje yra daug veikliosios medžiagos...
Iš geriausių, lėtai ir šaltai nuplautų ir sumaltų itališkų grūdų pasirinkimo gimsta „leDivine" - universalių itališkų kvietinių miltų linija. Anna - tai minkšti kvietiniai miltai, idealiai tinkantys ilgų fermentacijų tešloms, puikiai tiks...
Iš geriausių, lėtai ir šaltai nuplautų ir sumaltų itališkų grūdų pasirinkimo gimsta „leDivine" - universalių itališkų kvietinių miltų linija. Monica - tai minkšti kvietiniai miltai, idealiai tinkantys vidutinių fermentacijų tešloms, ypač...
Žiūrėtos 30 of 81 prekės