Napoli picante - tradicinė neapolietiška dešra, pagaminta iš grubiai maltos, švelniai aštrios kiaulienos. Dešra išsiskiria ryškiai raudona spalva ir išraiškingu skoniu, kuriuos suteikia sudėtyje esantys čili pipirai. Napoli picante dešra...
Labiausiai Jūsų pamėgtus Gustarosso ir Le 5 Stagioni produktus surinkome į vieną vietą, kad surinkti krepšelį picai būtų dar paprasčiau. Mėgaukitės išskirtinės kokybės, tikrų pizaiolų vertinamais produktais vos vieno mygtuko...
Itališki, lupti Gustarosso pomidorai, apsupti sodrių pomidorų sulčių. Nuosekliai stebima dirvožemio kokybė, augalų būklė ir klimato pokyčiai leidžia gamintojui skinti pomidorus optimaliame sunokimo etape. Nieko nepaliekama atsitiktinumui.Dėl išskirtinio rūpesčio ir ilgametės...
Ricotta - itališkas išrūgų sūris, pagamintas iš karvių pieno išrūgų. Su šiuo, švelnaus skonio sūriu galite pagaminti įvairius makaronų patiekalus, desertus, naudoti kaip pyragų ir pyragėlių įdarą. Ricotta sūris puikiai tiks...
Šviežias karvės pieno, itališkas Burrata sūris. Šis sūris gaminamas iš Mozzarella sūrio ir grietinėlės, išorėje kietesnis - viduje kreminės tekstūros. Tai būtinas premium ingredientas, suteikiantis picai ypatingai gražų vaizdą dėl savo struktūros, švelnus...
Fontina sūrio pagardas - padažas gaminamas iš Valdostana veislės karvių pieno. Švelnaus skonio, ypatingai gardus su picų krašteliais, švelnaus, tačiau tačiau labai aromatingo skonio. Mėgaukitės Fontina sūrio fondiu, vos po...
Šis sūris puikiai tiks naminėms neapolietiškoms picoms bei kitiems itališkiems patiekalams. Sūris yra subtilaus skonio ir aromato, šviesiai geltonos spalvos. 1 picai rekomenduojama naudoti nuo 70 iki 120 g sūrio. Laikymo sąlygos: laikyti šaldytuve...
Taleggio DOP sūris pagamintas iš nenugriebto karvių pieno, švelnaus skonio tačiau ypatingai stipraus aromato. Pakuotėje: 2 kgKilmės šalis: ItalijaRiebumas: Laikymo sąlygos: laikyti šaldytuve (nuo 0 iki +6°C temperatūroje).
Šviežias stracciatella sūris - gaminamas Italijoje. Pagrindinis sūrio ingredientas yra karvių pienas, leidžiantis sukurti tradicinį skonį. Stracciatella sūrio tekstūra - tarsi minkšto sviesto. Sūris pasižymi neryškia, balta spalva. Tobulai tinkamas picoms su...
Gorgonzola Dolce DOP - minkštas pasterizuoto karvės pieno sūris su mėlynuoju pelėsiu. Sūris pasižymi intensyviu, aitriu skoniu ir aromatu. Pakuotėje: 1.5 kgKilmės šalis: ItalijaLaikymo sąlygos: laikyti šaldytuve (nuo 0 iki +6°C...
Pusiau kietas, lengvai pikantiško skonio karvės pieno sūris. Puikiai pakeisite įprastą Mozzarella sūrį, pica įgaus intensyvesnį skonį. Pakuotėje: 3,3 kgKilmės šalis: ItalijaLaikymo sąlygos: nuo +2 iki +6°C temperatūroje.
Ši mozzarella puikiai tiks naminėms neapolietiškoms picoms bei kitiems itališkiems patiekalams. Sūris yra subtilaus skonio ir aromato, šviesiai geltonos spalvos. 1 picai rekomenduojama naudoti nuo 70 iki 120 g sūrio. Kilmės šalis: Italija Pakuotėje: 1 kgLaikymo...
Provolone“ - kietas itališkas sūris. Provolone sūris yra išskirtinio skonio bei aromato. Brandinamas ne ilgiau kaip 2–3 mėnesius. Skonis kreminis, pieniškas, saldus. Tekstūra lygi ir minkšta. Pakuotėje: 280gKilmės šalis: ItalijaRiebumas: 44 %Laikymo sąlygos: nuo +2 iki...
Atvyko! Ekskliuzyvas, net 24 mėnesius vytintas itališkas kumpis "Prosciutto di Parma", itin ryškaus aromato, kokybiškos kiaulienos kumpis. Be kaulo. Svoris: 8-8,5kgKilmės šalis: ItalijaGamintojas: Golfera
Švieži karvės pieno sūriukai (Mozzarella tipo) picai - Noccioline. Net 20 rutuliukų vienoje pakuotėje, idealiai tiks 2-3 Margaritoms pagaminti. Dedant rutuliukus, nepamirškite jų padalinti pusiau. Laikymo sąlygos: laikyti šaldytuve (nuo...
Šviežias karvės pieno, itališkas Burrata sūris. Šis sūris gaminamas iš Mozzarella sūrio ir grietinėlės, išorėje kietesnis - viduje kreminės tekstūros. Tai būtinas premium ingredientas, suteikiantis picai ypatingai gražų vaizdą dėl savo struktūros, švelnus...
100% Fior di latte sūris. „Fiordilatte“ stabilizuojama optimalioje temperatūroje, kad patektų į visų virėjų ir picų šefų virtuves. Pakuotėje rasite tris sūriukus po 100g 1 picai rekomenduojama naudoti nuo 70 iki 120...
Labiausiai Jūsų pamėgtus Gustarosso ir Le 5 Stagioni produktus surinkome į vieną vietą, kad surinkti krepšelį picai būtų dar paprasčiau. Mėgaukitės išskirtinės kokybės, tikrų pizaiolų vertinamais produktais vos vieno mygtuko...
Išskirtinius neapolietiškuosius brokolius nuo šiol galite skanauti ištisus metus! La Fiammante atrinko geriausius brokolius, juos blanširavo ir konservavo su saulėgrąžų aliejumi, kad išsaugotų išskirtinį šviežumą, o jums beliktų tik mėgautis. Friarielli brokoliai yra puikus...
Napoli picante - tradicinė neapolietiška dešra, pagaminta iš grubiai maltos, švelniai aštrios kiaulienos. Dešra išsiskiria ryškiai raudona spalva ir išraiškingu skoniu, kuriuos suteikia sudėtyje esantys čili pipirai. Napoli picante dešra...
Napoli picante - tradicinė neapolietiška dešra, pagaminta iš grubiai maltos, švelniai aštrios kiaulienos. Dešra išsiskiria ryškiai raudona spalva ir išraiškingu skoniu, kuriuos suteikia sudėtyje esantys čili pipirai. Napoli picante dešra...
Neapolietiški Friarielli yra vienas italų mėgstamiausių žiemos laikotarpio garnyrų. Neapolietiškieji brokoliai dar yra vadinami ropių viršūnėlėmis arba bastučiais. Gustarosso brokoliai paruošti tik su vandeniu ir druska, kad jų šviežumas būtų...
Monte Saro auginami raudonėliai yra džiovinami išskirtinai saulėje. Gustarosso raudonėliai yra surinkti ir paruošti rankomis. Šis prieskonis yra tipiškas Viduržemio jūros augalas, mėgstantis saulėkaitą ir skleidžiantis stiprų aromatą, tipišką pietų virtuvės patiekalams,...
Lucariello geltonieji pomidorai turi storą odą ir ypač tvirtą minkštimą. Lucariello pomidorai yra subtiliai saldaus skonio. Šie geltonieji pomidorai geriausiai dera su žuvies patiekalais arba kaip focaccia pagardas. Gustarosso - net...
Datterini pomidorai yra maži, ovalūs ir kupini skonio. Dėl į datules panašios formos vadinami Datterini. Šios rūšies pomidorai pasižymi išskirtiniu minkštumu. Ypač saldūs Datterini pomidorai turi ploną ir minkštą žievelę, tad...
Tik geriausi itališki pomidorai patenka į Gustarosso pomidorų tyres. Tyrė idealiai tinka neapolietiškai picai ir italų virtuvės padažų gamybai. Lengvai patiekalui suteiksite išskirtinį skonį ir aromatą. Gustarosso pomidorų tyrė gaminama...
Crovarese - pomidorai yra auginami Sarno mieste. Kaitri itališka saulė Crovarese pomidorams suteikia išskirtinį saldumą, sultingumą ir malonų rūgštumą. Savo spalva ir forma šie pomidorai labai artimi Corbarino rūšiai, tačiau...
Itališki, lupti Gustarosso pomidorai, apsupti sodrių pomidorų sulčių. Nuosekliai stebima dirvožemio kokybė, augalų būklė ir klimato pokyčiai leidžia gamintojui skinti pomidorus optimaliame sunokimo etape. Nieko nepaliekama atsitiktinumui.Dėl išskirtinio rūpesčio ir ilgametės...
Pomidorų karaliais italų vadinami San Marzano pomidorai idealiai tinkantys visiems italų virtuvės patiekalams, o ypač - neapolietiškoms picoms. Skaisčiai raudoni, itin plona žievele, tvirto ir sultingo minkštimo, mažai sėklų turintys,...
Premium kokybės virta kiaulienos dešra su lašinukais bei gardinta gurmaniškais trumais. Ši dešra gaminama Bolonijos regione (Italijoje) nuo viduramžių ir yra itin populiari ne tik Italijoje, bet ir visame pasaulyje....
Žiūrėtos 30 of 86 prekės