00 tipo kvietiniai miltai „Caputo Pizzeria" sukurti tobulam picos pado skoniui ir tekstūrai. Elastingas gliutenas ir minkštas krakmolas padeda išgauti aukštą tešlos hidratacijos lygį, dėl to picos padas tampa lengvas,...
Ypač minkšti 00 tipo kvietiniai miltai, kuriuose tobulas baltymų kiekis norint paruošti neapolietiško stiliaus picos tešlą. Tai specialūs miltai, sukurti kartu su "Associazione Verace Pizza Napoletana“ šefais, siekiant išgauti miltus, skirtus...
Kvietiniai „laNapoletana“ miltai picai - labai švelnūs premium klasės 00 tipo miltai. Specialiai sukurti minkštai ir elastingai picos tešlai gaminti. Šie miltai taip pat patvirtinti Neapolio picų asociacijos - Associazione...
Tai 0 tipo miltai, kurie suteikia picai korėtą, oro burbulų pripildytą padą, būdingą neapolietiško stiliaus picai. „Nuvola“ yra 100% natūralus produktas, nenaudojami jokie priedai ar konservantai. Tešlos minkštumas, lengvumas ir, svarbiausia, tūris...
Kvietiniai „laNapoletana“ miltai picai - labai švelnūs premium klasės 00 tipo miltai. Specialiai sukurti minkštai ir elastingai picos tešlai gaminti. Šie miltai taip pat patvirtinti Neapolio picų asociacijos - Associazione Verace...
Jūsų labiausiai pamėgtų miltų rinkinys! Patogus būdas išbandyti geriausius visų laikų miltus picai. 1. Le 5 Stagioni "Pizza Napoletana" - ypač minkšti 00 tipo kvietiniai miltai, kuriuose tobulas baltymų kiekis...
Durum (kietųjų kviečių) miltai, puikiai tinkantys šviežių makaronų, duonos kepimui, kaip priedas picų tešlai. Aukštų standartų atrankos grūdai, pasižymintys puikiu tamprumu, absorbcija. Ypač smulkiagrūdžiai ir auksinės spalvos, skirti makaronų gamybai ir...
Galiojimas: 2023.05.31 Specialūs „00“ tipo minkšti kvietiniai miltai, gaunami sumalant, išgaunant tik kviečių grūdų šerdį. Dėl grynumo idealiai tinka rankų darbo šviežių kiaušinių makaronų gamybai, pasiekiamas aukso spalvos rezultatas, sumažinta oksidacijos...