Kiek yra kepta su šiais miltais, niekada nenuvylė. Labai elastingi miltai, idealūs jie prie 62-64% hidracijos ir 24 valandų fermentavimo kambario temperatūros arba kiek ilgesnio su šaltesne temperatūra. Kol kas yra mėgstamiausi.
Nelabai ką čia daug pasakyti, pjaustyti picas ant lygaus paviršiaus, tiesiog pasidaro viskas labai paprasta. Aštriai perpjauna, rankoj puikiai laikos. Viskas gerai.
GI Metal niekada nenuvilia savo kokybe ir nusipirkus, stalčiuje tikrai gyvens ilgai. Mentele labai lengva naudotis, lanksti ir išimti burbulus iš padėklo pasidaro labai lengvai, nepažeidžiant burbulo formos. Investicijos vertas daiktas.
Naudojame 5 Stagioni Napoletana, pabandėme Caputo, bet tirkai neaplenkia Stagioni :)
Po pirmojo panaudojimo matosi trūkio linija. Dėjau į šaltą orkaitę , kaip buvo rekomenduota
Sveiki, Erika,
Labai apgailestaujame, kad toks tvirtas akmuo suskilo. Galimai transportavimo metu buvo nesklandumų. Prašome susisiekti info@pizzashop.lt ir mes jums išsiųsime naują akmenį.
Ačiū, kad naudojate PIzza Shop.
Puikus skonis - tiek picai, tiek užkandžiams
Rekomenduojame! Lengvai pasigaminama tešla, vidutinė fermentacija, tobulas pasirinkimas tiek naujokui, tiek profesionalui. Šį kartą bandėme kruasanus gaminti - pavyko irgi puikiai
Rekomenduojame! Lengvai pasigaminama tešla, vidutinė fermentacija, tobulas pasirinkimas tiek naujokui, tiek profesionalui
Esu pirkiniu patenkintas, nežymūs defektai netrukdo kepti :)
Dūlantis, ant picos pado moli gali jaust
Ačiū už atsiliepimą. Sakyčiau keistokas atsiliepimas - tai yra pats geriausias akmuo picai, kurį naudoja visos premium picerijos Italijoje (Lietuvoje taip pat). Su šluotele puikiai nusivalo ir puikiai naudojama.
Ne viskas visada turi but tobula :) o tai yra gerai, nes aptrupejimai yra minimalus ir uz tai gauni daikta, kuris lygiai taip pat gerai atlieka savo funkcija ir jo kaina yra zymiai geresne, so why not?
Gaila, bet net nesulaukė kalėdų. Buvo labai skanu, Panettone drėgna, gaiviai citrusinė ir švelniai saldi! Labai rekomenduoju, 100x geresnė nei iš prekybos centrų.
Teko išmėginti kelis skirtingus vidutinės fermentacijos miltus iš PizzaShop ir šie kol kas pasirodė geriausi gaminant orkaitėje ant picos akmens. Krašteliai visuomet gerai iškyla ir skaniai apskrunda.
Sveiki,
Ačiū už atsiliepimą. Labai gaila, kad produktas jums netiko. Galbūt neatsargiai naudojote? Naudojant teisingai, laiko jau daugiau nei 3 metus be jokių problemų. Kepame labai dažnai.
Galbūt picų metalas būtų sprendimas.
Puikus akmuo, bijojau, kad kažkas nepavyks, o pasirodė, kad labai paprasta naudotis, puikiai veikia, t.y. kepa pica nuostabiai greitai ir gražiai